Un bărbat a ajuns în Arestul Poliției Suceava după ce a fost prins de trei ori la volan fără permis


Intră acum și în grupul de

Un bărbat care a fost prins la volanul mașinii sale de trei ori  în ultimele șase săptămâni deși are permisul suspendat a fost reținut și introdus în Arestul Poliției Județene Suceava.

Astfel, polițiștii în data de 25 mai 2022 polițiștii l-au identificat în trafic pe bărbat pe raza comunei Dorna Candrenilor în timp ce conducea autoturismul marca Volkswagen Passat având permisul de conducere reținut și dreptul de conducere suspendat începând cu data de 19.05.2022.

Ulterior, același bărbat a fost depistat în data de 31 mai în trafic, pe raza municipiului Câmpulung Moldovenesc, în timp ce conducea autoturismul marca Volkswagen Passat, având permisul de conducere reținut și dreptul de conducere suspendat.

El a mai fost depistat și în data de 7 iulie  în trafic, pe raza municipiului Vatra Dornei, de către un echipaj din cadrul Biroului de Ordine Publică Vatra Dornei, în timp ce conducea autoturismul marca Volkswagen Passat având permisul de conducere reținut și dreptul de conducere suspendat.

Având în vedere aspectele sus-menționate, în crusul zilei de vineri lucrătorii de poliție judiciară au dispus, prin ordonananță, măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore și introducerea lui în arest fiind cercetat pentru conducerea unui autoturism fără permis.


Intră acum și în grupul de