Un tânăr cuplu a reușit să fure dintr-un hypermarket sucevean produse alimentare de circa 640 de lei


Intră acum și în grupul de

Doi tineri cu vârste de 23 și 24 de ani sunt cercetați pentru furt după ce au reușit să treacă de casele de marcat dintr-un hypermarket sucevean cu produse de circa 640 de lei.

Astfel, duminică seara, la orele  19:50, Secția de Poliție Burdujeni a fost sesizată de dispecerul din cadrul magazinului respectiv că două persoane au sustras bunuri din incinta magazinului fără să achite contravaloarea acestora.

La faţa locului s-a deplasat o patrulă auto  din cadrul Secției de poliție Burdujeni, constatând că cele sesizate se confirmă.

Polițiștii au indentificat un tânăr de 24 de ani din Hârtop şi o tânără de 23 de ani care au intrat duminică în incinta hipermaketului sucevean amplasat într-un centru comercial de unde au luat mai multe produse alimentare pe care nu l-au achitat în momentul în care a trecut cu acestea de casele de marcat.

Prejudiciul cauzat în valoare de 638,18 lei a fost recuperat , reprezentantul magazinului declarând verbal că societatea nu se constituie parte civilă în procesul penal.

În acest caz s-a întocmit proces verbal de constatare , cercetările urmând a  fi continuate de către lucrătorii din cadrul compartimentului „Sisteme de Pază”  din cadrul Secției de Poliție Burdujeni, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.


Intră acum și în grupul de