Un tânăr din Bălăceana s-a urcat la volan după ce a trecut proba teoretică a examenului pentru permisul auto. Acum este cercetat penal pentru conducere fără permis


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 20 de ani din Bălăceana a fost depistat, luni după amiaza, de polițiștii SPR 10 Gura Humorului conducând un autoturism pe raza satului Drăgoieşti.

Polițiștii efectuau au oprit pe DJ 178, pentru control, un autoturism marca VOLKSWAGEN PASSAT care circula din direcţia  Ciprian Porumbescu  spre  Drăgoiești.

La volan se afla un tânăr de 20 de ani din Bălăceana care a prezentat certificatul de înmatriculare și asigurarea RCA obligatorie declarând verbal că nu este posesor de permis de conducere.

El a spus că a susținut proba teoretică pentru obținerea permisului de conducere în cursul lunii februarie anul curent fiind admis la aceasta și era programat pentru a susține proba practică în data de 20.07.2022.

 Procedând la verificare în bazele de date polițiștii au constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

El a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul acestuia fiind negativ.

În acest caz a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ,,conducerea unui vehicul fara permis de conducere” ce va fi soluţionat procedural de lucrătorii Postului de Poliție Drăgoieşti.


Intră acum și în grupul de