Doi tineri din Udești răniți după ce s-au răsturnat cu mașina. Șoferul era băut, nu are permis de conducere, iar mașina era neînmatriculată


Intră acum și în grupul de

Doi tineri de 20 de ani din Udești au fost răniți, duminică dimineața, după ce s-au răsturnat cu mașina.

Potrivit anchetei poliției, un tânăr de 20 de ani din Udești, Marian D., circula duminică dimineața în jurul orei 2:30 cu un autoturism BMW pe DJ208A, având direcția de deplasare Ipotești – Luncușoara.

Într-o curbă la stânga, acesta a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă, a intrat în șanțul care mărginește partea dreaptă a drumului, loc unde s-a răsturnat pe partea dreaptă, continuându-și în acest mod deplasarea circa 15 metri unde a lovit un cap de pod.

În urma impactului, conducătorul autoturismului marca BMW și unul dintre pasageri au suferit leziuni ușoare și au fost transportați de echipaje SMURD la secția UPU a Spitalului Județean de Urgență Suceava pentru a fi examinați medical.

Șoferul a fost diagnosticat cu TCC, contuzie coloană cervicală, contuzie toracică și contuzie cot drept, iar pasagerul rănit cu TCC, contuzie coloană cervicală, contuzie toracică.

Din primele verificări s-a stabilit faptul că autoturismul nu este înmatriculat, iar conducătorul acestuia nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 1.05mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost prelevate două mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de  „vătămare corporală din culpă”,  ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și ”punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat”.


Intră acum și în grupul de