Doi tineri din Udești răniți după ce s-au răsturnat cu mașina. Șoferul era băut, nu are permis de conducere, iar mașina era neînmatriculată

Doi tineri de 20 de ani din Udești au fost răniți, duminică dimineața, după ce s-au răsturnat cu mașina.

Potrivit anchetei poliției, un tânăr de 20 de ani din Udești, Marian D., circula duminică dimineața în jurul orei 2:30 cu un autoturism BMW pe DJ208A, având direcția de deplasare Ipotești – Luncușoara.

Într-o curbă la stânga, acesta a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă, a intrat în șanțul care mărginește partea dreaptă a drumului, loc unde s-a răsturnat pe partea dreaptă, continuându-și în acest mod deplasarea circa 15 metri unde a lovit un cap de pod.

În urma impactului, conducătorul autoturismului marca BMW și unul dintre pasageri au suferit leziuni ușoare și au fost transportați de echipaje SMURD la secția UPU a Spitalului Județean de Urgență Suceava pentru a fi examinați medical.

Șoferul a fost diagnosticat cu TCC, contuzie coloană cervicală, contuzie toracică și contuzie cot drept, iar pasagerul rănit cu TCC, contuzie coloană cervicală, contuzie toracică.

Din primele verificări s-a stabilit faptul că autoturismul nu este înmatriculat, iar conducătorul acestuia nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 1.05mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost prelevate două mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de  „vătămare corporală din culpă”,  ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și ”punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat”.