Incendiu Mălini: Copilul de doi ani dormea în casă în timp ce mama a lăsat mâncarea pe foc și a plecat la magazin


Intră acum și în grupul de

Copilul de doi ani care a murit în incendiul de marți de la la Mălini a fost lăsat de mamă să doarmă în casă în timp ce ea plecase după cumpărături la magazin și lăsase mâncarea pe foc.

Ancheta a stabilit că în locuința care a ars în incendiu locuiește un bărbat împreună cu concubina lui cu care are doi copii copii, de 8 luni și unul de doi ani.

Marți în jurul orei 13:50, femeia a pus pe aragazul aprins o oală cu apă pentru a pregăti de mâncare, după care, a lăsat fata de 8 luni în grija unei vecine, iar pe băiatul de 2 ani l-a lăsat dormind în casă, pentru a merge să facă niște cumpăraturi  de la un magazin din proximitate.

În jurul orelor 14:00 vecinii au remarcat că la respectiva locuință a izbucnit un incendiu și au apelat  112, solicitând intervenția pompierilor.

Locuința respectivă era confecționată din lemn și a ars în totalitate, iar copilul de doi ani a murit în incendiu fiind carbonizat.

Pompierii au stabilit drept cauză de producere a incendiului „aparat de gătit nesupravegheat sau supraîncălzit”.

În acest caz va fi informată și Direcția pentru Protecția Copilului Suceava fiind făcute cercetări penale pentru „distrugerea din culpă” și „uciderea din culpă”.


Intră acum și în grupul de