Detaliile accidentului cu un mort și patru răniți de la ieșirea din Dumbrăveni. Șoferul care a murit în accident intrase pe contrasens


Intră acum și în grupul de

Un șofer a murit, iar patru persoane, între care un copil de 10 ani, au fost rănite, sâmbătă după amiaza într-un accident produs la ieșire din comuna Dumbrăveni spre Botoșani.

Potrivit anchetei polițiștilor, în accident au fost implicate două autoturisme, respectiv auto marca BMW condus de un bărbat de 34 de ani din Verești și un autoturism Dacia Dokker condus de un tânăr de 27 de ani din comuna Furculești, județul Teleorman.

În autoturismul marca Dokker se mai afla pasager pe scaunul din dreapta față un tânăr de 22 de ani din comuna Poroschia, județul Teleorman, iar în autoturismul BMW se mai aflau pasageri un bărbat de 70 ani și un copil de 10 ani ambii din Verești.

Șoferul autoturismului Dacia Dokker era încarcerat și nu prezenta semne vitale, iar restul persoanelor implicate prezentau leziuni grave la nivelul corpului. 

Copilul de 10 ani, pasager în autoturismul BMW prezenta leziuni grave în zona capului motiv pentru care s-a solicitat la fața locului intervenția unui elicopter SMURD.

Din primele verificări a rezultat că șoferul autoturismului Dacia Dokker, care circula  în direcția Botoșani – Suceava a patruns pe contrasens intrând în coliziune frontală cu autoturismul BMW condus de bărbatul din Verești care circula regulamentar în direcția Suceava – Botoșani.

Persoanele rănite au fost preluate de echipajele de ambulanță din cadrul SMURD și SAJ Suceava iar cercetările au fost preluate de Biroul Rutier Suceava.

Șoferul din Dacia Dokker a fost fost declarat decedat la fața locului,  la orele 19.00.

Celelalte persoane implicate au fost rănite grav în urma accidentului.

Din verificările efectuate a rezultat faptul că șoferul ce conducea autoturismul Dacia Dokker a pătruns, din cauze necunoscute, pe sensul opus de mers, fără a iniția o manevră de depășire, intrând în coliziune cu autoturismul  BMW.


Intră acum și în grupul de