Accident cu un rănit pe podul de la Milișăuți după ce un șofer nu a respectat culoarea roșie a semaforului


Intră acum și în grupul de

O femeie a fost rănită ușor, duminică, într-un accident rutier care s-a produs pe podul de la Milișăuți de pe drumul național DN 2 H.

Potrivit anchetei polițiștilor, duminică, un bărbat de 40 de ani din Vicovu de Jos conducea un autoturismul Audi pe D.N 2 H din direcția municipiului Suceava către centrul orașului Milișăuți.

Când ajuns la podul de peste râul Suceava, care este prevăzut la ambele capete cu semafoare electrice temporare, acesta nu a respectat culoarea roșie a semaforului, astfel că a pătruns pe pod, unde circulația autovehiculelor se desfășoară alternativ, pe o singură bande de mers.   

Din sensul opus venea regulamentar un autoturism Ford condus de un bărbat de 60 de ani din orașul Milișăuți, iar în spatele său se deplasa un autoturism VW, condus de un bărbat de 34 de ani din Iaslovăț.

La întâlnire autoturismul Audi care se deplasa din sensul opus, șoferul Ford-ului a virat dreapta și a frânat pentru a evita impactul, dar a fost acroșat din spate de autoturismul VW.

Între autoturismul Audi și autoturismele Ford și respectiv VW, nu s-a produs vreun contact.

În urma evenimentului, au rezultat avarii la autoturismele Ford, VW precum și vătămarea corporală ușoară a unei pasagere de pe scaunul dreapta față în autoturismul VW care a fost transportată cu ambulanța la spitalul Rădăuți, unde i s-a stabilit diagnosticul contuzie genunchi stâng – rănită ușor.

Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilometru, rezultatele fiind negative, după care le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz se fac cercetări penale pentru vătămare din culpă.


Intră acum și în grupul de