Tabără la Slătioara pentru tineri voluntari ATOS- recompensă pentru efortul susținut în perioada pandemiei și în contextul actual al războiului, unde s-au implicat cu dăruire în sprijinirea refugiaților


Intră acum și în grupul de

Prima serie de 36 de tineri voluntari ATOS au participat, în luna iulie, timp de cinci zile la o tabără organizată la Slătioara, la poalele Masivului Rarău, unde este Rezervația Naturală Codrii Seculari, aflată în Patrimoniul Mondial UNESCO, urmând ca în luna august să intre a doua serie de 36 de tineri voluntari.

Programul de Vacanță a fost recompensă pentru efortul susținut în perioada Pandemiei și în contextul actual al războiului, unde s-au implicat cu dăruire în sprijinirea refugiaților, potrivit Pr. Justinian-Remus Cojocar.

Sursa citată menționează că tinerii s-au bucurat de drumeții în rezervație și pe munte, de stână unde au mâncat caș, urdă și incredibilul balmoș, de sport și mișcare la fâneață unde au fost adevărate campionate de fotbal și jocuri, de seri de film și muzică, de Ateliere în care n-a lipsit preotul și psihologul și în care s-au abordat teme precum: curajul, hotărârea, bucuria, managementul timpului, pericolul petrecerii îndelungate pe telefon.

La focul de tabără tinerii au promis că vor continua la fel de puternic acțiunile de voluntariat, așteptând și celelalte activități din cadrul ATOS!

Organizatorii au mulțumit Asociației Culturale „Sfântul Mitropolit Dosoftei” și oamenilor de bine pentru că au finanțat acest Program de Vacanță cu pensiune completă într-o locație nemaipomenită la Slătioara de Stulpicani: cazare în camere cu baie proprie, 3 mese gustoase și îndestulătoare zilnic, transport și toate activitățile.


Intră acum și în grupul de