Detaliile accidentului cu trei răniți de la Moara: Șoferul unui camion a efectuat un viraj fără să acorde prioritate unui autoturism


Intră acum și în grupul de

Trei persoane au fost rănite, marți, într-un accident produs pe raza comunei Moara după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un camion.

Potrivit anchetei polțiștilor, un bărbat de 59 de ani din București, în timp ce se deplasa pe DC 209C dinspre Suceava înspre Moara, la volanul unei autoutilitare Man cu semiremorcă a efectuat viraj la stânga înspre DC 71 – Moara, fără a acorda prioritate de trecere unui autoturism Renault, condus de un tânăr de 25 de ani Berchișești, care circula dinspre  Frumoasa înspre Suceava.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a trei persoane, respectiv conducătorul autoturismului Renault și a doi pasageri, o femeie de 44 e ani și un adolescent de 16 ani, care au fost  preluați de către echipajele medicale și transportate la U.P.U. – Spitalul Județean Suceava.

Șoferii celor două autovehiculer au fost testați cu aparatul alcooltest (rezultate negative), fiind transportați la Spitalul Județean Suceava, unde li s-au prelevat mostre biologice de sânge.  

În acest caz s-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de