Un bărbat din Dolhasca a încercat să intre cu căruța într-un supermarket din oraș. Acesta era angajat ca agent de securitate al magazinului


Intră acum și în grupul de

Un agent de securitate al unui magazin din Dolhasca este cercetat penal pentru distrugere după ce a încercat să intre cu căruța în supermarket.

Patrula de poliție de pe raza orașului Dolhasca aflată în dreptul unui supermarket din oraș a observat, miercuri după amiaza, la intrarea principală în magazin faptul că mai multe persoane erau adunate și se uitau la un stâlp ornamental confecționat din tablă care era distrus.

În urma verificărilor efectuate și discuțiilor purtate cu angajații magazinului s-a constatat faptul că un bărbat,angajat ca agent de securitate la magazin, a venit cu căruța, a luat calul de căpăstru și a încercat să intre în mod intenționat în incinta magazinului ocazie cu care a distrus stâlpul ornamental din partea strângă a intrării principale.

Polițiștii l-au informat pe șeful de magazin că are dreptul de a depune plângere penală în termen de 3 luni de la data producerii faptei pentru comiterea infracțiunii de distrugere,acesta rezervându-și acest drept.

Polițiștii au început în acest caz urmărirea penală cu privire la infracțiunea de „distrugere”.

Potrivit unor surse locale, agentul de pază a recurs la acest gest întrucât ar fi fost nemulțumit de suma de bani primită pentru activitatea prestată.


Intră acum și în grupul de