Doi bărbați care lucrau la înălțime s-au salvat la limită sărind de pe autoscara ce a luat-o la vale și a căzut într-un pârâu la Paltinu. Ei lucrau la întreținerea iluminatului public


Intră acum și în grupul de

Doi lucrători ai unei firme care se ocupă cu întreținerea iluminatului public stradal au reușit  să se salveze după ce autoscara pe care o foloseau a luat-o la vale și a căzut într-un pârâu în comuna Vatra Moldoviței.

Potrivit primelor date din ancheta poliției, în cursul zilei de joi doi angajați ai unei firme din Câmpulung Moldovenesc efectuau lucrări de întreţinere la iluminatul public stradal pe raza localității Paltinu.

La un moment dat, în timp ce aceştia se aflau pe scara tip macara montată pe autospeciala staţionată la intersecţia DN17 cu DC 32 Paltinu, autovehiculul s-a pus în mişcare involuntar cu spatele spre Vatra Moldoviţei, a pătruns sens opus de mers și  apoi a căzut în albia pârâului Trifu de la o diferenţă de nivel de aproximativ 4 metri.

Înainte ca autovehiculul să cadă în albia pârâului cei doi lucrători au sărit de pe scară, pe partea carosabilă, iar unul dintrei ei s-a lovit la piciorul drept și a fost preluat de un echipaj al ambulanţei şi transportat la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc.

Șoferul autovehicului  a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

În acest caz s-a întocmit dosar penal cu privire la infracţiunile de „vătămare corporală din culpă” și „neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă”  şi „nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă”.


Intră acum și în grupul de