Un motociclist a fost grav rănit la Bunești după ce o șoferiță nu s-a asigurat când a virat la stânga spre un drum secundar


Intră acum și în grupul de
Foto simbol

Un motociclist a fost grav rănit, joi seara, la Bunești după ce a intrat într-un autoturism condus de o femeie și care nu s-a asigurat când a virat la stânga spre un drum secundar.

Potrivit cercetărilor polițiștilor, o femeie de 61 de ani din Bunești conducea joi la ora 19:28, un autoturism Opel pe D.N 2, pe raza localității Bunești, dinspre Fălticeni către Suceava.

Aceasta nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea virajului la stânga către strada ”La Vale de Moară” din Bunești, moment în care a fost lovită în partea laterală stânga față de o motocicletă marca Suzuki, al cărui conducător se angajase regulamentar în depășirea acesteia.  

În urma accidentului a rezultat rănirea motociclistului care a fost transportat la Spitalul Municipal Fălticeni , fiind diagnosticat cu „contuzie coloană cervicală”. 

Șoferița a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar motociclistul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, urmând a i se recolta o probă de sânge.

Din primele cercetări, vinovat de producerea accidentului  rutier se face șoferița care nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea virajului la stânga.

În acest caz se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de