Acasă Social Un motociclist a fost grav rănit la Bunești după ce o șoferiță nu...

Un motociclist a fost grav rănit la Bunești după ce o șoferiță nu s-a asigurat când a virat la stânga spre un drum secundar


Intră acum și în grupul de
Foto simbol

Un motociclist a fost grav rănit, joi seara, la Bunești după ce a intrat într-un autoturism condus de o femeie și care nu s-a asigurat când a virat la stânga spre un drum secundar.

Potrivit cercetărilor polițiștilor, o femeie de 61 de ani din Bunești conducea joi la ora 19:28, un autoturism Opel pe D.N 2, pe raza localității Bunești, dinspre Fălticeni către Suceava.



Aceasta nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea virajului la stânga către strada ”La Vale de Moară” din Bunești, moment în care a fost lovită în partea laterală stânga față de o motocicletă marca Suzuki, al cărui conducător se angajase regulamentar în depășirea acesteia.  

În urma accidentului a rezultat rănirea motociclistului care a fost transportat la Spitalul Municipal Fălticeni , fiind diagnosticat cu „contuzie coloană cervicală”. 

Șoferița a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar motociclistul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, urmând a i se recolta o probă de sânge.

Din primele cercetări, vinovat de producerea accidentului  rutier se face șoferița care nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea virajului la stânga.

În acest caz se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version