Detaliile accidentului cu trei răniți de la Vatra Moldoviței: O șoferiță a circulat cu viteză și într-o curbă a pătruns pe contrasens unde a lovit un autoturism


Intră acum și în grupul de

Un accident cu trei răniți s-a produs, duminică după amiaza, în Vatra Moldoviței după ce o tânără care conducea cu viteză a intrat pe contrasens într-o curbă și a lovit un autoturism.

Potrivit anchetei polițiștilor, duminică în jurul orei  14:20 o tânără de  21 de ani, din Piatra Neamț conducea un autoturism Dacia pe DJ 176 din localitatea Vatra Moldoviţei, spre  Vama, iar din cauză că nu a adaptat viteza de deplasare, la intrarea într-o curbă la drepta, a pătruns pe sensul opus de mers intrând în coliziune cu un autoturism Audi condus regulametar din sensul opus de mers de un tânăr de 31 de ani din  Fundu Moldovei.

În urma acidentului, pasagera de pe locul dreapta faţă a autoturimsului Audi, din  Fundu Moldovei, a suferit leziuni ușoare, fiind preluată şi transportată de către un echipaj SMURD la Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc, unde  a fost diagnosticată cu contuzie  himitorace stâng si cot stâng. 

Totodată pasagera de pe locul dreapta a autoturimsului Dacia, a fost diagnosticată la spitalul din Câmpulung Moldovenesc cu contuzie abdominală-politraumatism prin accident rutier, fiind rănită ușor. Pasagerul de pe locul din spate a fost preluat de o ambulanţă si transportat la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului fiind rănit ușor.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind  negativ în ambele cazuri. Ulterior, a fost recoltată câte o mostră biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de