Un tânăr din Găinești a murit după ce a intrat cu motocicleta într-un parapet din beton. El nu avea permis de conducere, iar motocicleta nu era înmatriculată


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 28 de ani din satul Găinești din comuna Slatina a murit, duminică seara, la Spitalul Județean Suceava din cauza rănilor suferite în urma unui accident rutier.

Potrivit anchetei, duminică în jurul orei 17.50,  Gheorghiță G. de 28 ani din satul Găinești, în timp se deplasa pe o motocicletă marca Kawasaki  pe D.J. 209A pe raza satului Găinești, din direcția Găinești spre  Slatina, la ieșirea din localitate, a pierdut controlul acesteia spre partea stângă a direcției de mers, a părăsit partea carosabilă, acroșând frontal un parapet din beton.

În urma accidentului tânărul a fost grav rănit și a fost transportat cu un echipaj de ambulanță la Spitalul Județean Suceava unde a murit în jurul orei 20:45.

În cadrul anchetei s-a constatat că tânărul nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și că motocicleta Kawasaki nu avea montată plăcuță cu număr de înmatriculare aceasta fiind neînmatriculată.


Intră acum și în grupul de