Bărbat arestat de Judecătoria Rădăuți pentru că a întreținut relații sexuale cu o fată de 13 ani


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 51 de ani a fost arestat preventiv de Judecătoria Rădăuți fiind cercetat pentru „act sexual cu un minor” după ce a întreținut relații sexuale cu o fată de 13 ani.

Astfel, Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuţi a anunțat că face cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunii de „act sexual cu un minor” față de un bărbat de 51 de ani care a întreținut relații sexuale cu nepoata sa.

Potrivit anchetatorilor, în perioada aprilie-iulie 2022, incupatul P. M.C. în vârstă de 51 ani, în calitatea de soţ al mătuşii persoanei fetei, a profitat de poziția sa de încredere și autoritate morală avută asupra minorei în vârstă de 13 ani și a determinat-o pe aceasta să întrețină relații sexuale normale și orale, în timp ce se aflau în locuința bărbatului.

Prin ordonanța organelor de poliție judiciară din data de 02.08.2022, confirmată procedural  de procuror, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de inculpatul P.M.C. pentru săvârșirea infracțiunii de „act sexual cu un minor”, (trei acte materiale).

Prin ordonanța procurorului din data de 03.08.2022 s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpatul P.M.C. pentru săvârșirea infracțiunii de „act sexual cu un minor”.

Față de inculpatul P.M.C  a fost emisă ordonanță de reținere pentru 24 ore, începând cu data de 02.08.2022, ora 17.30 şi până la data de 03.08.2022, ora 17.30, iar în data de 03.08.2022, procurorul de caz a formulat propunere de arestare preventivă la judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Rădăuţi faţă de inculpatul P.M.C pentru o perioadă de 30 de zile, propunere care a fost admisă.

Cercetările continuă în cauză în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare, a precizat sursa citată.


Intră acum și în grupul de