Un tânăr a murit în parcul orașului Liteni după ce s-a urcat pe un stâlp al rețelei electrice și s-a electrocutat


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 19 ani din Liteni a murit în noaptea de miercuri spre joi după ce s-a electrocutat când s-a urcat pe un stâlp unde se află montat un transformator.

Poliția din Liteni a fost sesizată prin 112, joi dimineața, la ora 1:30 de un tânăr că un prieten de-al său în vârstă de 19 ani s-a electrocutat pe un stâlp afla în incinta parcului orașului Liteni și este posibil ca acesta să fie decedat.

Potrivit declarațiilor martorului, tânărul de 19 ani s-a urcat pe un stâlp al rețelei de electricitate, pe care se află montat un transformator cu intensitate electrică foarte ridicată.

Odată urcat pe stâlpul respectiv, când a ajuns în apropierea transformatorului, s-a format un arc electric care l-a electrocutat pe tânăr.

La fața locului au intervenit lucrători din cadrul E-ON care au întrerupt curentul, pentru a se putea interveni în siguranță. Totodată, la fața locului au intervenit și echipajul de pompieri voluntari Liteni, o ambulanță din cadrul Spitalului Județean Suceava și un echipaj SMURD din cadrul ISU  Fălticeni.

Tânărul a fost dat jos de pe stâlpul pe care se afla, iar după mai multe manevre de resuscitare acesta nu a mai putut fi readus la viață, motiv pentru care s-a constatat decesul său.

În acest caz se fac cercetări pentru „ucidere din culpă”.


Intră acum și în grupul de