Accidentul cu un rănit din zona Serpentine din Suceava, produs din cauza unui șofer care nu a acordat prioritate


Intră acum și în grupul de

Un accident rutier în care o femeie a fost rănită s-a produs, miercuri, în zona Serpentinelor din municipiul Suceava din cauza unui șofer care nu a acordat prioritate de trecere.

Astfel, potrivit anchetei polițiștilor, miercuri în jurul orei 09.30, un bărbat de 57 de ani, din Adâncata, conducea un autovturism  Dacia pe str. Cernăuți din Suceava, și nu a respectat semnificația indicatorului “STOP”și neacordând prioritate de trecere a intrat în coliziune cu un autovehiculul Mercedes condus de un bărbat de 57 de ani din Suceava.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a unei femei de 54 de ani din Suceava, pasageră în autovehiculul Mercedes, care a fost transportată de către  de o ambulanță, care a sosit la fața locului, la Spitalul Județean de Urgență pentru investigații de specialitate, ulterior fiind diagnosticată cu contuzie gleznă dreaptă.

 Conducătorii auto implicați în accident, au fost testați cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior acestora le-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de