Un motociclist a murit după ce s-a răsturnat cu motocicleta în șanț între Slatina și Găinești. Este al doilea accident mortal de acest gen în mai puțin de o săptămână pe acest drum


Intră acum și în grupul de

Un motociclist a murit, joi seara, într-un accident produs pe drumul județean DJ 209 A între localitățile Slatina și Găinești.

Potrivit anchetei, joi în jurul orei 18:50, Cătălin L., de 49 de ani din Slatina, în timp ce conducea motocicleta pe DJ 209 A , pe relația Slatina către Găinești nu a adaptat viteza într-o curbă, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat în șanțul de pe marginea drumului accidentandu-se.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj medical de urgență care a constatat decesul motociclistului.

În urma cercetării la fața locului au fost identificate și documentele motocicletei, constatându-se că are capacitatea cilindrică de 125 cmc. și deține ITP și asigurare obligatorie valabilă.

În acest caz s-a întocmit un dosar de cercetare penală pentru „ucidere din culpă”  și „conducerea unui vehicul cu permis de conducere necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul”.

Este al doilea accident în mai puțin de o săptămână când un motociclist moare pe acest drum județean. Astfe,  duminică în jurul orei 17.50,  Gheorghiță G. de 28 ani din satul Găinești, în timp se deplasa pe o motocicletă marca Kawasaki  pe D.J. 209A pe raza satului Găinești, din direcția Găinești spre  Slatina, la ieșirea din localitate, a pierdut controlul acesteia spre partea stângă a direcției de mers, a părăsit partea carosabilă, acroșând frontal un parapet din beton. Acesta s-a rănit grav, a fost transportat la spital unde a murit.


Intră acum și în grupul de