Un bărbat din Frasin a murit după ce i s-a făcut rău și a căzut în stare de inconștiență într-o fântână pe care o curăța


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Frasin a murit, vineri, după ce i s-a făcut rău în timp ce cobora în fântâna pe care o curăța.

Potrivit anchetei bărbatul de ocupa, de șapte ani, ocazional, cu lucrări de  curățare a fântânilor , nefiind autorizat în acest sens.

Acesta a fost contactat de un localnic din orașul Frasin, pentru a curăța o fântână amplasată într-o magazie anexă a magazinului pe care îl administrează.

Vineri dimineața, bărbatul împreună cu fratele său au început lucrările, respectiv scoaterea apei din fântână, pentru ca ulterior să intre pentru a o curăța.

În jurul orelor 10:00, cu ajutorul unei frânghii, bărbatul a coborât în fântâna adâncă de aproximativ 5 metri fără a lua nici o măsură de siguranță, sau să se armeze, iar după aproximativ 3 metri, de coborâre, i s-a făcut rău și a căzut în șezut în fântână, fiind în stare de inconștiență. Fratele său care era pe malul fântânii a început să strige dar nu a primit nici un răspuns, motiv pentru care soția sa,care se afla și ea în apropiere a apelat serviciul de urgență 112.

 La fața locului a intervenit un echipaj de pompieri din cadrul ISU Bucovina, Garda de intervenție Gura Humorului și un echipaj SMURD.

Ulterior  pompierii militari au reușit scoaterea victimei din fântână, fără seme vitale, ocazie cu care s-a procedat la resuscitarea acestuia,  iar la orele 11:30 a fost declarat decesul.

Cu ocazia examinării cadavrului, nu au fost identificate urme de violență.

Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Gura Humorului și s-a dispus efectuarea necropsiei, pentru a stabili care este cauza medico-legală a decesului.


Intră acum și în grupul de