Un VW Touran a ars în Dumbrăveni într-un incendiu izbucnit de la o țigară aprinsă căzută între scaune


Intră acum și în grupul de

Un autoturism VW Touran, parcat în curtea unei locuințe din Dumbrăveni, a ars sâmbătă dimineața într-un incendiu care a izbucnit de la o țigară aprinsă ce a fost scăpată între scaune.

La fața locului au intervenit pompierii voluntari ai SVSU Dumbrăveni cu o autospecială cu apă și pompierii din cadrul ISU Suceava cu o autospecială cu apă care au lichidat incendiul.

În urma evenimentului s-a produs un prejudiciu de circa 20.000 lei reprezentând contravaloarea autoturismului marca Volkswagen, model Touran, proprietatea unui bărbat din Dumbrăveni.

Pompierii su stabilit ca sursă de aprindere jarul sau o scânteie provenită de la o țigară.

În urma cercetărilor efectuate în cauză s-a stabilit faptul că proprietarul mașinii, fiind în stare avansată de ebrietate, a stat în autoturism pentru a asculta muzică, soția și copiii fiind în locuință.

La un moment dat, din cauza stării de ebrietate, acesta a scăpat o țigară aprinsă în zona dintre scaunele din față moment în care a izbucnit incendiul. Acesta a încercat să stingă focul suferind astfel o arsură superficială la nivelul gambei drepte, dar a refuzat să primească îngrijiri medicale.


Intră acum și în grupul de