Un bărbat din Broșteni a fost arestat preventiv pentru că a violat și ucis o femeie din aceeași localitate


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 37 de ani din Broșteni a fost reținut și ulterior arestat pentru că a violat și ucis o localnică.

Potrivit cercetărilor, un bărbat de 37 de ani din Broșteni, după ce a consumat băuturi alcoolice, a intrat joi seara în jurul ori 22:00 în  locuința unei femei de 82 de ani din satul Cotârgași știind că aceasta locuiește singură, cu intenția de a întreține raporturi sexuale.

El a declarat că a tras-o pe victimă de pe pat și a întreținut raporturi sexuale normale cu aceasta, împotriva voinței acesteia care a ripostat și a încercat să scape, provocându-i răni pe față prin zgâriere.

Din cauză că femeie s-a opus raportului sexual, bărbatul susține că i-a imobilizat ambele brațe prin comprimarea pe piept și că ulterior, a plecat și că femeia încerca să se ridice de pe jos și că nu ar fi agresat-o în mod vădit violent.

În cursul zilei de sâmbătă s-a efectuat autopsia medico-legală a cadavrului victimei, stabilindu-se provizoriu că moartea victimei a fost violentă, datorată asfixiei mecanice și comprimarea toracică.

Cauza a fost declinată în favoarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava fiind dispusă schimbarea încadrării juridice a faptei în infracțiunile de viol și violare de domiciliu, fiind reținut 24 de ore și ulterior arestat preventiv.


Intră acum și în grupul de