Mesaje anti-drog la Bucovina Motor Fest. Mulți participanți la festival au privit prin ochelarii speciali care simulează starea percepută în cazul consumului de droguri


Intră acum și în grupul de

În acest week-end, echipa Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Suceava din cadrul Agenției Naționale Antidrog, împreună cu rețeaua de voluntari antidrog, a desfăşurat activităţi de prevenire a consumului de droguri la Bucovina Motor Fest – ediția 2022, eveniment care a adunat mii de participanți.

Specialiştii antidrog au interacționat cu cei prezenți, adulţi, tineri, dar și copii, toți fiind impresionați de experiența utilizării diverselor tipuri de ochelari speciali care distorsionează realitatea vizual-cromatică, simulând starea percepută în situația consumului de droguri sintetice, precum și a consumului exagerat de alcool, pe timp de zi și pe timp de noapte.

Pe toată durata festivalului, clipurile-video de prevenire antidrog au rulat pe ecranul amplasat pe scena de concerte.

Acțiunile preventive au fost derulate, în sistem integrat, de specialiștii şi voluntarii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Suceava, împreună cu polițiști, jandarmi, pompieri și voluntari ai Organizaţiei Salvați Copiii.


Intră acum și în grupul de