Trei suceveni fără permis depistați circulând pe drumurile din județ


Intră acum și în grupul de

Trei suceveni au fost depistați, luni, în timp ce conduceau pe drumurile din județ.

Astfel, luni în jurul orei 10:00,  polițiștii din cadrul Secţiei nr. 7 de Politie Rurală Mălini au oprit pentru control, pe DJ 209A, pe raza satului Slatina, un motociclua Yamaha cu număr de circulație provizorie, care circula din direcția centru Slatina spre Găinești.

Fiind verificat în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat faptul ca persoana care conducea motociclul este un tânăr de 25 de ani din Slatina care nu deține permis de conducere valabil pe teritoriul României.

S-a procedat la testarea conducătorului auto, cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ.

În aceeași zi,  în jurul orei 12:00, în timp ce un echipaj de poliție efectua serviciul de supraveghere și control trafic pe DJ 175, în localitatea Izvoarele Sucevei, a oprit pentru control un autoturism Audi B4 care circula spre localitatea Moldova Suliţa.

Conducătorul autoturismului era un bărbat din Pârteștii de Jos care a recunoscut că nu deține permis de conducere. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot luni, la orele 20.20, patrula de siguranță publică din cadrul SPR 3 Marginea, a oprit pentru control autoturismul marca Mercedes, model E220 CDI , care se deplasa pe DJ 209 K din comuna Volovăț.

Conducătoarea autoturismului o femeie din Burla avea ca pasager în mașină o femeie din Volovăț.

Conducătoarea a prezentat documentele mașinii și a recunoscut că nu deține permis.

În cele trei cazuri s-au deschis dosare penale pentru infracțiunea de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.


Intră acum și în grupul de