Acasă Social Spitalul municipal Radauti, condus de un inginer mecanic (VIDEO)

Spitalul municipal Radauti, condus de un inginer mecanic (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Şeful Direcţiei de Sănătate Publică Suceava, Ludovic Abiţei, a anunţat, marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, că la Spitalul Municipal „Sf. Dr. Cosma şi Damian” Rădăuţi „s-a schimbat conducerea managerială”.

„Este apanajul şi dreptul administraţiei locale să facă acest lucru. Au considerat că trebuie o nouă schimbare”, a declarat Ludovic Abiţei.
Acesta a adăugat că a înţeles de la primarul municipiului, Aurel Olărean, că noul director Dorin Tibeică, de profesie inginer mecanic, a lucrat ca manager şi se pricepe să administreze.



Şefului DSP Suceava nu i se pare nepotrivită această numire întrucât, în opinia sa, medicul trebuie să se ocupe de actul medical iar managerul de administrare şi de aducerea banilor.

Ludovic Abiţei a mai spus că numirea este făcută doar pentru câteva zile deoarece postul este scos la concurs pentru data de 11 noiembrie, înscrierile făcându-se până pe data de 4 noiembrie iar noul director şi-a exprimat intenţia de a candida.

Echipa managerială a Spitalului Rădăuţi este formată din Dorin Tibeică- director, Cezar Aurelian Radu- director medical,Doina Lăcrămioara Tipa-director de îngrijiri şi Rodica Gafiţescu- director economico-financiar”.

În cazul în care Dorin Tibeică va promova concursul, va fi nevoit să renunţe la calitatea de consilier pe care o deţine, pe motiv de incompatibilitate.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version