Motociclistul rănit în accidentul de la Ilișești avea permisul de conducere suspendat


Intră acum și în grupul de

Două persoane au fost rănite, marți după amiaza, într-un accident rutier produs în comuna Ilișești.

Potrivit cercetărilor polițiștilor, un bărbat de 69 de ani din Suceava conducea marți după amiaza un autovehicul Opel dinspre Stroiești spre centrul localității Ilișești și nu a acordat prioritate de trecere unei motociclete Honda condusă de un tânăr de 27 de ani din orașul Frasin care se deplasa dinspre centrul comunei Ilișești spre Stroiești intrând în coliziune cu aceasta.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului motocicletei și a unui pasager din autovehiculul Opel, un tânăr de 20 de ani din Suceava, care au fost transportati cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Suceava.

În urma investigaţiilor medicale s-a stabilit că pasagerul din mașină a suferit un traumatism la umărul drept, iar motociclistul plagă escoriată flancul drept și lombară dreaptă, contuzie torace stâng anterior.

 Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0.00mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru fiecare dintre ei.

Totodată în urma efectuării de verificări în bazele de date ale poliţiei s-a stabilit că motociclistul figurează cu permisul de conducere suspendat.

În acest caz s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” și  „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.


Intră acum și în grupul de