Panică într-un autoturism care a fost „agățat” de cupa unui excavator în timp ce circula pe un drum județean


Intră acum și în grupul de

Trei persoane aflate într-un autoturism care circula joi pe DJ 175 în comuna Izvoarele Sucevei au intrat în panică după ce cupa unui excavator a „agățat” mașina, dar niciunul nu a fost rănit.

Potrivit primelor date din ancheta polițiștilor, joi, un bărbat din Moldova Sulița conducea un autoturism pe DJ 175 dinspre Izvoarele Sucevei spre Moldova – Sulița, însoțit de doi pasageri au străbătut la un moment dat un sector de drum în lucru și au trecut pe lângă un autocamion oprit pe sensul opus de mers. În spatele camionului era un excavator care și-a rotit brusc brațul acroșând colțul dreapta al autoturismului, provocând o stare de panică în rândul ocupanților autoturismului, fără însă ca vreunul să sufere leziuni sau alte vătămări.

Ancheta a stabilit că o firmă suceveană efectuează lucrări în partea carosabilă pe drumul județean 175, pe raza comunei Izvoarele Sucevei fără a avea avizul Serviciului Rutier Suceava, motiv pentru care a fost sancționată cu 50 de puncte amendă în valoare  de 7250 lei.

De asemenea, șoferul autoturismului a fost sancționat pentru conducerea pe drumurile publice a unui autoturism cu defecțiuni reținându-i-se certificatul de înmatriculare al autoturismului condus.


Intră acum și în grupul de