Un bărbat a fost reținut la scurt timp după ce și-a înjunghiat cu un briceag un coleg de muncă de la o fermă din Paltinu

Un bărbat care lucrează la o fermă de animale din satul Paltinu din Vatra Moldoviței a fost reținut, sâmbătă, la scurt timp după ce și-a înjunghiat un coleg de muncă.

Potrivit anchetei Poliției, cei doi, cu vârste de 47 și 49 de ani lucrează la o fermă de pe raza comunei Vatra Moldoviței, iar în timp ce mergeau dinspre Vatra Moldoviței, înspre satul Paltinu, între cei doi a izbucnit un conflict spontan pe fondul băuturilor alcoolice, iar bărbatul de 47 de ani l-a înjunghiat cu un briceag cu lama scurtă în zona abdomenului pe celălalt bărbat.

Bărbatul rănit a fost transportat inițial la dispensarul din comuna Vatra Moldoviței, iar după sosirea echipajului SMURD, a fost transportat la Spitalul din Câmpulung Moldovenesc, starea medicală a acestuia fiind bună.

La scurt timp agresorul a fost identificat de polițiști și încătușat, fiind condus pentru audieri la sediul poliției. De asemenea, a fost gasit și ridicat și briceagul folosit în agresiune.

În cadrul anchetei s-a stabilit că între cei doi au existat anterior mai multe neînțelegeri, tot pe fondul consumului de alcool, iar agresorul a recunoscut săvârșirea faptei.

Față de suspect s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de duminică acesta să fie prezentat instanței competente, fiind cercetat pentru vătămare corporală.