Un bărbat a fost reținut la scurt timp după ce și-a înjunghiat cu un briceag un coleg de muncă de la o fermă din Paltinu


Intră acum și în grupul de

Un bărbat care lucrează la o fermă de animale din satul Paltinu din Vatra Moldoviței a fost reținut, sâmbătă, la scurt timp după ce și-a înjunghiat un coleg de muncă.

Potrivit anchetei Poliției, cei doi, cu vârste de 47 și 49 de ani lucrează la o fermă de pe raza comunei Vatra Moldoviței, iar în timp ce mergeau dinspre Vatra Moldoviței, înspre satul Paltinu, între cei doi a izbucnit un conflict spontan pe fondul băuturilor alcoolice, iar bărbatul de 47 de ani l-a înjunghiat cu un briceag cu lama scurtă în zona abdomenului pe celălalt bărbat.

Bărbatul rănit a fost transportat inițial la dispensarul din comuna Vatra Moldoviței, iar după sosirea echipajului SMURD, a fost transportat la Spitalul din Câmpulung Moldovenesc, starea medicală a acestuia fiind bună.

La scurt timp agresorul a fost identificat de polițiști și încătușat, fiind condus pentru audieri la sediul poliției. De asemenea, a fost gasit și ridicat și briceagul folosit în agresiune.

În cadrul anchetei s-a stabilit că între cei doi au existat anterior mai multe neînțelegeri, tot pe fondul consumului de alcool, iar agresorul a recunoscut săvârșirea faptei.

Față de suspect s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de duminică acesta să fie prezentat instanței competente, fiind cercetat pentru vătămare corporală.


Intră acum și în grupul de