Mașină incendiată la Fălticeni de la un spray de flambare aruncat de pe geamul bucătăriei de un bărbat care pârlea o găină


Intră acum și în grupul de

O mașină a fost incendiat, sâmbătă la prânz, la Fălticeni de la un spray pentru flambare care a fost aruncat pe geamul bucătăriei de un bărbat care pârlea o găină și nu a putut controla intensitatea flăcării care a cuprins întreg tubul.

Potrivit cercetărilor, un bărbat din Fălticeni se afla sâmbătă în jurul orei 12:20 în bucătăria apartamentului situat pe Bulevardul 2 Grăniceri și pârlea o găină folosind un spray sub presiune, cu gaz, prevăzut cu un dispozitiv pentru flambare.

La un moment dat flacăra spray-ul s-a extins la întreg dispozitivul,  provocându-i arsuri la mâini, motiv pentru care  l-a aruncat pe fereastra de la bucătărie, în parcarea dintre blocuri.

Spray-ul  s-a rostogolit, ajungând sub un autoturism Opel Meriva, proprietatea unui bărbat din localitate, iar flacăra dispozitivului a provocat distrugeri în partea din față a autoturismului, topindu-se bara din plastic, instalația electrică, precum și alte componente din zona motorului.

 Incendiul a fost lichidat de către proprietarul autoturismului până la sosirea pompierilor la fața locului și nu s-a propagat la alte autoturisme sau imobile.

 În urma evenimentului bărbatul care pârlea găina a suferit arsuri la mâini și a mers la Spitalul Fălticeni pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În acest caz se fac cercetări pentru „distrugere din culpă”.


Intră acum și în grupul de