Acasă Social Mașină incendiată la Fălticeni de la un spray de flambare aruncat de...

Mașină incendiată la Fălticeni de la un spray de flambare aruncat de pe geamul bucătăriei de un bărbat care pârlea o găină


Intră acum și în grupul de

O mașină a fost incendiat, sâmbătă la prânz, la Fălticeni de la un spray pentru flambare care a fost aruncat pe geamul bucătăriei de un bărbat care pârlea o găină și nu a putut controla intensitatea flăcării care a cuprins întreg tubul.

Potrivit cercetărilor, un bărbat din Fălticeni se afla sâmbătă în jurul orei 12:20 în bucătăria apartamentului situat pe Bulevardul 2 Grăniceri și pârlea o găină folosind un spray sub presiune, cu gaz, prevăzut cu un dispozitiv pentru flambare.



La un moment dat flacăra spray-ul s-a extins la întreg dispozitivul,  provocându-i arsuri la mâini, motiv pentru care  l-a aruncat pe fereastra de la bucătărie, în parcarea dintre blocuri.

Spray-ul  s-a rostogolit, ajungând sub un autoturism Opel Meriva, proprietatea unui bărbat din localitate, iar flacăra dispozitivului a provocat distrugeri în partea din față a autoturismului, topindu-se bara din plastic, instalația electrică, precum și alte componente din zona motorului.

 Incendiul a fost lichidat de către proprietarul autoturismului până la sosirea pompierilor la fața locului și nu s-a propagat la alte autoturisme sau imobile.

 În urma evenimentului bărbatul care pârlea găina a suferit arsuri la mâini și a mers la Spitalul Fălticeni pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În acest caz se fac cercetări pentru „distrugere din culpă”.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version