Un bărbat a ajuns în arest după ce, de beat ce era, a intrat cu mașina pe contrasens în sensul giratoriu de la Păltinoasa și a lovit un autoturism


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Pârteștii de Jos a ajuns în arestul Poliției Suceava după ce a condus băut autoturismul și a intrat pe contrasens în sensul giratoriu de la Păltinoasa lovit un autoturism.

Potrivit anchetei polițiștilor, sâmbătă seara în jurul orelor 21,00 un bărbat din Pârteștii de Jos sat Deleni conducea un autoturism Ford spre Gura Humorului, iar când a ajuns pe drumul național DN17 în localitatea Păltinoasa, la ieșirea din sensul giratoriu spre Gura Humorului, pe fondul consumului de alcool, a pătruns pe contrasens intrând în coliziune lateral stânga cu un autoturism Audi A4, condus regulamentar.

Cu ocazia testării ambilor conducători auto, s-a constatat faptul că bărbatul din Pârteștii de Jos avea o alcolemie de 1,08 mg./l alcool pur în aerul expirat.

Fiind condus la Spitalul Orășenesc Gura Humorului  numitul Moroșan Gheorghe a refuzat prelevarea de mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

În acest caz, în urma probatoriului administrat, față de șofer s-a dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, începând cu data de 14.08.2022, orele 02.45, cel în cauză fiind introdus în C.R.A.P Suceava.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „refuzul de la prelevarea de monstre biologice” urmând ca suspectul să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului în vederea dispunerii altei măsuri preventive, cauza urmând a fi soluționată procedural.


Intră acum și în grupul de