Tânărul care a ajuns cu mașina în Parcul Universității a lovit un autoturism și a fost proiectat într-un copac din parc


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 19 ani din municipiul Suceava a fost rănit, luni, după ce a provocat un accident rutier.

Potrivit anchetei polițiștilor, tânărul din Suceava a condus un autoturism VW Golf pe bulevardul 1 Mai din Suceava dinspre Spitalul Județean spre Primărie, iar la intersecția cu strada Universității, s-a încadrat pe banda destinată virajului la stânga și nu a păstrat distanța în mers față de un autovehicul Dacia care circula în fața sa, condus de un sucevean de 58 de ani și a intrat în coliziune cu acesta.

În urma coliziunii autoturismul VW Golf a fost proiectat peste trotuarul din partea stângă într-un copac din Parcul Universității.

În urma impactului tânărul șofer a fost rănit și a fost preluat de un echipaj de ambulanță și transportat la Spitalul Judeţean Suceava, pentru a i se acorda îngrijiri medicale.

În urma investigaţiilor efectuate, medicii de la Spitalul Judeţean Suceava au stabilit următorul diagnostic: TC coloană cervicală, traumatism genunchi drept.

 Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, ulterior fiindu-le prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. 

În acest caz s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii „vătămare corporală din culpă”.          


Intră acum și în grupul de