Detaliile accidentului cu patru răniți de la Boroaia: Șoferița s-a întors să vorbească cu copilul de pe bancheta din spate


Intră acum și în grupul de

Patru persoane, doi copii și două femei, au fost rănite, luni după amiaza într-un accident rutier produs pe raza localității Boroaia.

Potrivit anchetei poliției, luni după amiaza, o femeie de 37 de ani din Târgu Neamț care conducea un autoturism Audi pe DN15C, în  Boroaia, dinspre Fălticeni către Tg. Neamț, din cauză că s-a întors la copilul aflat pe bancheta din spate, a părăsit partea carosabilă și s-a izbit de un cap de pod din partea stângă a drumului, având în vedere direcția de deplasare.

În autoturism se mai aflau mama șoferiței, o femeie de 63 de ani, fiica sa minoră de doi ani și nepotul de 16 ani, toți din Tg. Neamț.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a tuturor ocupanților autoturismului, cele patru victime au fost transportate la Spitalul Județean Suceava.

Cu ocazia cercetărilor efectuate la fața locului conducătoarea auto David Eugenia a fost testată cu aparatul etilometru rezultatul fiind negativ, urmând a-i fi recoltate la spital probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


Intră acum și în grupul de