Un șofer a murit în timp ce conducea pe DN 17 prin Valea Putnei. Soția sa a tras frâna de mână și de volan pentru a evita un accident


Intră acum și în grupul de

Un bărbat a murit, sâmbătă, în mașina pe care o conducea pe DN 17 în localitatea Valea Putnei.

Potrivit primelor cercetări, un bărbat de 41 de ani și-a pierdut cunoștința în timp ce conducea mașina pe DN 17 pe raza comunei Pojorâta, sat Valea Putnei. Ulterior, acesta a fost preluat de echipajul de ambulanță sosit la fața locului și transportat la CPU din cadrul Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc pentru acordarea primului ajutor.

La Spitalul Câmpulung Moldovenesc s-au efectuat manevre de resuscitare timp de 40 de minute, iar ulterior s-a declarat decesul acestuia, medicul de gardă precizând că bărbatul a ajuns la spital fără semne vitale.

Soția bărbatului a arătat că soțul ei lua un tratament medicamentos pentru tensiune, iar în dimineața de sâmbătă, în timp ce tranzita orașul Gura Humorului acesta a acuzat durere în piept.

Ulterior în timp ce se deplasa pe raza satului Valea Putnei, pe DN 17, acesta și-a pierdut cunoștința, autoturismul condus părăsind direcția de deplasare, moment în care soția acestuia, pasager pe scaunul din dreapta față, a acționat frâna de mână și a tras de volan pentru a evita un impact cu parapetul de protecție al DN 17.

În acest caz s-a deschis un dosarul penal și a fost dispusă efectuarea necropsiei cadavrului urmând a se stabili cauza morții.


Intră acum și în grupul de