Un bărbat din Gura Humorului și-a băgat soția în spital după ce a intrat cu mașina într-un cap de pod la Oniceni. Bărbatul a adormit la volan


Intră acum și în grupul de

O femeie de 62 de ani din Gura Humorului a ajuns luni la spital după ce mașina în care se afla a intrat într-un cap de pod la Oniceni.

Potrivit anchetei polițiștilor, un bărbat de 65 ani din Gura Humorului conducea un autoturism Mercedes – Benz, pe DN2 E85, în Oniceni, dinspre Roman spre Fălticeni.

La un moment dat, din cauza oboselii, bărbatul a ațipit la volan, a pătruns pe contrasens și a părăsit partea carosabilă izbindu-se de un cap de pod din partea stângă a drumului.

În autoturism se mai afla soția acestuia, o femeie de 62 ani, pe locul din dreapta față, care a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Municipal Fălticeni pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind diagnosticată cu contuzie mână stângă, rămânând internată.

Din primele cercetări vinovat de producerea accidentului se face conducătorul auto care a adormit la volan.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ și i  s-au recoltat probe de sânge la spital pentru stabilirea alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămarea corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de