Un șofer sucevean a murit la scurt timp după ce a ieșit cu autocamionul din parcarea unui hotel din Gura Humorului, iar camionul a blocat DN 17


Intră acum și în grupul de

Un șofer în vârstă de 46 de ani din Șcheia a murit, miercuri, la scurt timp după ce a ieșit cu camionul din parcarea unui hotel din Gura Humorului.

Polițiștii care au ajuns la fața locului unde au găsit un ansamblu de vehicule perpendicular pe axul drumului, blocând ambele benzi de circulație ale DN 17, iar la volan un bărbat era în stare de inconștiență.

Potrivit anchetei, bărbatul de 46 de ani din Șcheia conducea un autotractor marca Mercedes Benz Actros care avea legată semiremorca marca Schmitz, fiind în parcarea amenajată aparținând unei firme din Gura Humorului.

Acesta s-a pus în mișcare spre DN 17, pătrunzând pe acesta, iar din motive necunoscute nu a făcut nici o manevră de viraj stânga sau dreapta oprindu-se în șanțul de pe celalalt sens de mers, acroșând cu partea stângă față un copac.

Conducătorului auto i-au fost aplicate manevre de resuscitare de echipajele de prim ajutor sosite la fața locului după care a fost transportat la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului, unde s-a declarat decesul. Cadavrul acestuia a fost transportat la morga Spitalului Orăşenesc Gura Humorului în vederea efectuării necropsiei.

În acest caz continuă verificările urmând să fie stabilită cauza morții șoferului.


Intră acum și în grupul de