Un bărbat a achitat cursa făcută cu un taxi în Suceava abia la poliție unde a mai fost amendat și i s-a deschis dosar penal


Intră acum și în grupul de

Un bărbat a fost reclamat, joi dimineața, la Poliție de un șofer de taxi că refuză plata cursei efectuate.

Un taximetrist a preluat, joi dimineața, în jurul orei 02:50, tre persoane de pe Calea Obcinilor, respectiv două tinere și un bărbat pentru a le duce în zona centrală.

După ce a lăsat tinerele pe str. B-dul 1 Mai și str. Ana Ipătescu, bărbatul care se afla cu tinerele în taxi i-a solicitat să îl ducă la un restaurant de pe str. Republicii urmând a achita întreaga cursă.

În momentul în care a ajuns în zona respectivă bărbatul a refuzat să mai achite cursa de 27.19 lei, motiv pentru care taximetristul a apelat 112. La fața locului a fost identificat clientul recalcitrant, un bărbat din Ipotești, care se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Acesta a refuzat să achite cursa și a început să adreseze cuvinte și expresii jignitoare taximetristului, tulburând ordinea și liniștea publică, motiv pentru care a fost condus la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor.

La sediul poliției Gavrilă Florin a fost de acord și i-a achitat contravaloarea cursei de 27.19 lei taximetristului care nu a dorit să depună plângere scrisă împotriva acestuia pentru infracțiunea de „abuz de încredere”.

În acest caz a fost întocmit proces verbal de constatare cu privire la aspectele sesizate, cercetările urmând a fi continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de abuz de încredere, iar bărbatul a fost amendat contravențional cu 600 de lei pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.


Intră acum și în grupul de