Acasă Social Șofer fără permis și cu mașina radiată din circulație, depistat pe DN...

Șofer fără permis și cu mașina radiată din circulație, depistat pe DN 17 circulând cu 92 de km/h în localitate


Intră acum și în grupul de

Un bărbat este cercetat penal pentru infracțiuni rutiere după ce a fost prins de radar circulând cu viteză excesivă.

Potrivit Poliției Județene Suceava, sâmbătă, în jurul orei 16:51 , echipajul de poliție rutieră aflat în executarea unei acțiuni pe linia respectării regimului legal de viteză, a oprit în trafic pe DN 17 km un autoturism ce rula cu viteza de 92 km/h în localitate pe un sector de drum cu limita maximă admisă a vitezei de 50 km/h.



Urmare a verificării documentelor înmânate pentru control, a fost identificat în calitate de conducător al autoturismului un bărbat care nu a prezentat permisul de conducere, declarând despre acesta că nu se află asupra sa.

Cu ocazia verificării în bazele de date, nu s-a constatat ca acesta să dețină permis de conducere valabil, existând suspiciunea rezonabilă că nu deține permis de conducere. De asemenea, s-a mai constatat că autoturismul condus, un Audir, este radiat din circulație din data de 24.08.2022.

În cauză a fost întocmit dosar penal privind infracţiunile de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version