Un sucevean beat și fără permis a intrat cu mașina în zona de semnalizare temporară de pe DN 17 dintre Stroiești și Ilișești


Intră acum și în grupul de

Un sucevean de 43 de ani este cercetat penal pentru conducere fără permis și conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Potrivit cercetărilor polițiștilor, marți seara la ora 21:38 Poliția municipiulu Suceava a fost sesizată prin 112 că pe D.N. 17, între localitățile Stroiești și Ilișești, în zona de semnalizare temporară prin semafor, a unor lucrări efectuate la partea carosabilă, s-a produs un accident de circulație.

Deplasați la fața locului, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Suceava – Biroul Rutier au identificaat în zona de semnalizare prin semafor și alte elemente de protecție temporare un autoturism Ford Focus, ce se afla oprit pe marginea dreapta a carosabilului, iar pe scaunul șoferului  se afla un bărbat de 43 de ani, din Suceava.

Autoturismul cât și câte elemente de semnalizare metalice au fost avariate în urma unui accident de circulație.

Conducătorul mașinii a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind de 1,59 mg/l alcool pur în aerul expirat și ulterior a fost condus la Spitalul Judeţean Suceava unde s-a supus prelevării numai unei mostre biologice de sânge.

La sediul subunității de poliție au fost efectuate verificări în bazele de date ale Poliției Române, ocazie cu care s-a stabilit că permisul de conducere al bărbatului figurează ca fiind anulat din data de 01.02.2020,

În acest caz s-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”. 


Intră acum și în grupul de