Detaliile accidentului de la intrarea din Gura Humorului: Un tânăr șofer băut a făcut o depășire intrând în mașina care venea din față


Intră acum și în grupul de

O femeie de 43 de ani a fost rănită, joi seara, într-un accident produs la intrarea în Gura Humorului.

Potrivit anchetei polițiștilor, joi, în jurul orelor 20.30, în timp ce conducea autoturismul pe D.N. 17, având direcţia de deplasare orașul Gura Humorului către municipiul Suceava, un tânăr de 27 de ani din comuna Stulpicani, s-a angajat în efectuarea unei depășiri, a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune frontală cu autoturismul condus de un bărbat de 44 de ani din comuna Mitocu Dragomirnei.

Din accident a rezultat rănirea unei femei de 43 de ani, pasager în autoturismul condus de bărbatul de 44 de ani, care a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul bărbatului de 44 de ani și de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului de 27 de ani, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe” și „vătămare corporală din culpă”, ce va fi soluționat procedural.



Intră acum și în grupul de