Detaliile accidentului de la Dornești: Un șofer nu s-a asigurat când a făcut o depășire și a intrat în mașina care venea din sens opus


Intră acum și în grupul de

Un accident rutier s-a produs, luni, la Dornești după ce un șofer nu s-a asigurat când a efectuat o depășire.

Astfel, potrivit anchetei polițiștilor, un bărbat de 52 de ani din Dornei a condus un autoturism VW Golf pe DN17A în afara localității Dornești spre Rădăuți, iar la un moment dat, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de depășire a unui vehicul lent, intrând pe sensul opus de mers și acroșând frontal un autoturism VW Passat condus regulamentar de o femeie de  41 de ani din comuna Dornești. 

În urma impactului, conducătoarea auto a suferit leziuni ușoare, fiind transportată cu ambulanța la Spitalul Rădăuți. În autoturismul marca VW Passat se mai afla ca pasageră o femeie de 76 de ani din comuna Dornești, care a suferit și ea leziuni în urma impactului, fiind transportată cu ambulanța la Spitalul Rădăuți.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ în ambele cazuri după care, li s-au recoltat o probă de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de