Accidentul cu două mașini și o motocicletă de la Cumpărătura generat de un șofer care circula cu viteză și a pierdut controlul volanului


Intră acum și în grupul de

Un accident în care au fost implicate două autoturisme și o motocicletă s-a produs luni după amiaza la Cumpărătura din cauza unui șofer care a intrat cu viteză într-o curbă periculoasă.

Astfel, potrivit anchetei polițiștilor, un bărbat de 71 de ani din comuna Chișcani din județul Brăila, conducea luni după amiaza un autoturism Dacia Logan pe DN 2, în afara localității Cumpărătura, dinspre Fălticeni spre Suceava.

La un moment dat, din cauza neadaptării vitezei într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns de contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism Audi, care rula din sens opus și era condus de un tânăr de 31 de ani din Bogdănești.

După coliziunea dintre cele două autoturisme, autoturismul Dacia Logan a acroșat și motocicleta care circula în direcția Suceava spre Fălticeni și era condusă de un bărbat de 37 de ani din Suceava.  

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a motociclistului care a fost transportat la Spitalul Județean Suceava, iar în urma consultațiilor medicale i s-a stabilit diagnosticul: ”contuzionat prin accident rutier”- rănit ușor.

Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest; rezultatele fiind negative și li s-au recoltat mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. 


Intră acum și în grupul de