Un bărbat din Câmpulung Moldovenesc a fost arestat după ce și-a amenințat soția și copilul cu un cuțit, încălcând ordinul de protecție


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Câmpulung Moldovenesc a fost arestat, marți, de Judecătoria Câmpulung Moldovenesc pentru violență în familie, distrugere, amenințare și încălcarea ordinului de protecție.

Potrivit Parchetului Judecătoriei Câmpulung Moldovenesc, luni după amiaza, în jurul orelor 18,30, un bărbat, O.H.L. din Câmpulung Moldovenesc a pătruns fără drept                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            în imobilul din Câmpulung Moldovenesc în care locuieşte soția sa, O.V., împreună cu fiica sa minoră O.D.A. și a refuzat la cererea expresă a femeii părăsirea locuinţei.

El le-a agresat fizic pe soția și pe fiica sa, le-a ameninţat cu moartea cu un cuţit pe care-l avea asupra sa, a distrus telefonul mobil al soției și astfel a încălcat măsurile dispuse în sarcina sa prin Ordinul de protecție emis de Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, respectiv nu a păstrat  distanța de minim 100 de metri față de soție și fiică și față de reședința acestora din Câmpulung Moldovenesc.

În acest caz au fost demarate cercetări faţă de bărbat pentru „Violare de domiciliu”, „Violență în familie”, „Distrugere”, „Amenințare”, și  „încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis ordin de protecție a oricăreia dintre măsurile prevăzute de art. 38”.

Faţă de inculpat s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, iar procurorii au solicitat Judecătoriei Câmpulung Moldovenesc arestarea lui O.H.L.

Prin încheierea penală Judecătoria a dispus arestarea preventivă a inculpatului O.H.L. pentru săvârşirea infracţiunilor de „încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis ordin de protecție a oricăreia dintre măsurile prevăzute de art. 38”, pe o durată de 30 de zile.


Intră acum și în grupul de