Sucevean cercetat penal după ce a trezit locuitori din cartierul George Enescu cu muzica din mașină. El era băut și plecat când a văzut mașina poliției


Intră acum și în grupul de

Un sucevean este cercetat penal după ce a fost depistat conducând joi dimineața mașina în municipiul Suceava fiind băut.

Astfel, joi dimineața la ora 02:24, Polițiia municipiului Suceava a fost sesizată cu privire la faptul că pe Bulevardul George Enescu, în fața blocului H9, se aude muzică tare din interiorul unui autoturism VW.

Polițiștii deplasați la fața locului au identificat autovehiculul VW PASSAT, de culoare negru, care se afla în staționare, iar la volanul acestuia se afla un bărbat.

În momentul când conducătorul auto a observat autospeciala că se oprește în dreptul său, pe sensul opus de deplasare, acesta a pus autovehiculul în mișcare, având direcția dinspre stația Curcubeu, înspre Catedrală.

Autoturismul în cauză a fost oprit, folosindu-se semnalele acustice și luminoase, pe strada Mărășești, imediat după intersecția cu Catedrala.

Conducătorul auto, Cătălin Z. a fost testat cu aparatul etilotest și a rezultat o alcoolemie de 0.74 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care persoana în cauză a fost condusă la UPU SUCEAVA în vederea recoltării de probe biologice de sânge.

În acest caz s-a întocmit dosar penal pentru „conducere sub influența băuturilor alcoolice”, iar bărbatul a fost amendat pentru tulburarea liniștii locatarilor între orele 22.00-08.00.


Intră acum și în grupul de