Trei răniți după ce un autoturism s-a răsturnat pe DN 17 la Poiana Stampei


Intră acum și în grupul de

Trei persoane au fost rănite, vineri seara, într-un accident rutier produs pe DN 17 în afara localității Poiana Stampei.

Potrivit anchetei polițiștilor, vineri seara în jurul orei  21:45, un tânăr de 21 de ani din comuna comuna Cerțești din județul Galați conducea un autoturism Renault, pe D.N. 17 – în afara localității Poiana Stampei, din direcţia Bistrița către Vatra Dornei.

După o curbă periculoasă la stânga, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum în curbă și carosabil umed, a derapat, a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat în afara părţii carosabile, oprindu-se pe un teren cu vegetație, la o distanţă de 30 m faţă de D.N. 17.

Șoferul și cei doi pasageri  au suferit leziuni corporale în urma producerii accidentului rutier şi au fost transportați la spital.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ şi a fost condus la Spitalul municipal Vatra Dornei pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosarul de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de ,,vătămarea corporală din culpă”.            


Intră acum și în grupul de