Acasă Social Tânăr din Sucevița băut și fără permis, reclamat prin 112 că are...

Tânăr din Sucevița băut și fără permis, reclamat prin 112 că are un comportament agresiv în trafic. El a fost oprit de polițiști între Volovăț și Marginea


Intră acum și în grupul de

Polițiștii din Rădăuți au fost sesizați, vineri seara, în jurul orei 22:22 că pe raza comunei Dornești șoferul unui autoturism are un comportament agresiv în trafic fiind posibil să fie băut.

În baza sesizării, polițiștii din cadrul Poliției Rădăuți, s-au deplasat în teren, în vederea interceptării vehiculului semnalat, ținând permanent legătura telefonic cu persoana apelantă, aceasta indicând faptul că autoturismul în cauză se deplasează pe traseul Rădăuți-Marginea.



Având în vedere cele indicate, autoturismul a fost interceptat în trafic, pe DJ 209 K, în afara localității Volovăț având direcția de deplasare Volovăț-Marginea, ocazie cu care s-a procedat la oprirea acestuia, folosindu-se semnalele luminoase și acustice din dotare.

Cu ocazia legitimării, s-a constatat faptul că la volanul autoturismului se afla un bărbat de 27 ani din Sucevița.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea cu aparatul etilometru din dotarea poliției rutiere, ocazie cu care, în urma testării efectuate a indicat o valoare de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Rădăuți, unde, cu consimțământul său, i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că șoferul are dreptul de a conduce cu restricții ”suspendat”.

În acest caz se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de  „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version