O tânără și-a mințit mama că a luat permisul auto, iar aceasta a lăsat-o să-i conducă mașina. Ea a fost prinsă în trafic de polițiști care au constatat că tânăra nu este posesoare de permis de conducere


Intră acum și în grupul de

O tânără de 20 de ani este cercetată penal după ce a fost depistată, în Fântâna Mare, în timp ce conducea autoturismul mamei sale.

Astfel, luni seara la ora 20.55, polițiștii din cadrul S.P.R.1 Vadu Moldovei, care acționau pe raza comunei Fântâna Mare, pe DN2/E 85, au oprit pentru control un autoturism Audi A3  care circula pe relația Fântâna Mare-Vadu Moldovei.

Autoturismul era condus de o tânără de 20 ani care nu deține permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule. 

În autoturism, ca pasager se afla și proprietara autoturismului, respectiv mama conducătoarei auto, care a declarat faptul că nu avea cunoștință despre faptul că fiica ei nu posedă permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule.

Femeia le-a relatat polițiștilor că fiica ei îi spusese, de circa o săptămână, că a promovat examenul auto pentru categoria B.

În acest caz polițiștii au întocmit dosar penal privind infracțiunea de „conducere fără permis”.


Intră acum și în grupul de