Un motociclist din Moldovița ce reclamase că a fost agresat a fost amendat și a rămas fără permis auto timp de o lună. Acesta ambalase agresiv motorul motocicletei și a supărat localnici, unul lovindu-l peste cască


Intră acum și în grupul de

Un motociclist din Moldovița a rămas fără permis și a fost amendat după ce a reclamat că a fost agresat de un bărbat în localitate, polițiștii deschizând dosar penal pe numele respectivului.

Polițiștii au fost sesizați de un motociclist că a avut un conflict cu un bărbat, iar un echipaj de poliție a mers în parcarea unui magazin din Moldovița unde l-au găsit pe reclamant și pe bărbatul care l-ar fi agresat.

Polițiștii au stabilit că motociclistul mergea pe DJ 176 dinspre Vatra Moldoviței spre Moldovița și ar fi adoptat un comportament agresiv în sensul că a ambalat în mod zgomotos și repetat motorul vehiculului, generând nemulțumire în rândul persoanelor prezente în locul respectiv.

Motivat de comportamentul motociclistului, un localnic a mers spre acesta și i-a aplicat o lovitură cu palma peste casca de protecție purtată pe cap de motociclist, fără a-i provoca însă vreo leziune.

În acest caz polițiștii au deschis un dosar penal pentru lovire și alte violențe.

Totodată, față de motociclist s-a dispus sancționarea cu amendă de 725 de lei, fiind aplicată și măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce vehicule pentru o perioadă de 30 zile.


Intră acum și în grupul de