Un bărbat cu permis de conducere ucrainean fals, depistat în trafic în municipiul Suceava


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 39 de ani din Suceava este cercetat penal pentru mai multe infracțiuni după ce acesta a prezentat polițiștilor care l-au oprit în trafic un permis de conducere ucrainean fals.

Astfel, joi după amiaza, un echipaj de poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava – Biroul Rutier, acţiona pe raza pe municipiului Suceava și a procedat la oprirea în trafic pe strada Zefirului, a unui autoturism Mercedes-Benz.

La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat de 39 de ani din Suceava care a prezentat lucrătorilor de poliție cartea de identitate, permisul de conducere categ. A și B eliberat de autoritățile ucrainene și documentele vehiculului.        

               La examinarea atentă a permisului de conducere, agenții de poliție au constat că există diferențe de aspect între documentul prezentat și un permis de conducere eliberat de către autoritățile din Ucraina, existând suspiciuni cu privire la autenticitatea şi valabilitatea acestuia.

Astfel, s-a procedat la verificarea amănunțită constatându-se faptul că permisul de conducere pe care  bărbatul l-a prezentat nu corespunde din punct de vedere al elementelor de siguranță.

În acest caz s-a deschis un dosar penal pentru „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, complicitate la „falsul material în înscrisuri oficiale”, „uzul de fals” şi „fals material în înscrisuri oficiale”.


Intră acum și în grupul de