Un tânăr șofer din Moldovița a fugit după ce a accidentat o fată de 13 ani în Suceava


Intră acum și în grupul de


Un tânăr de 23 de ani din Moldovița este cercetat pentru „vătămare corporală din culpă” și „ părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia” după ce a lovit cu mașina o fată de 13 ani din Suceava.

Potrivit Poliției Județene Suceava, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată joi după amiaza că, la o unitate spitalicească s-a prezentat pentru îngrijiri medicale o localnică de 13 ani, care a precizat faptul că a fost victima unui eveniment rutier, iar conducătorul auto a plecat de la fața locului fără încuviințarea poliției.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în data de 21.09.2022, în jurul orelor 14.00, în timp ce conducea autoturismul pe strada Universității din municipiul Suceava, un bărbat de 23 de ani din comuna Moldovița a surprins și accidentat o localnică de 13 ani, după care a părăsit locul accidentului rutier.

Șoferul a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „ părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia” ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de